Świeżo Palona

Opinie

2021-01-17 13:36:32

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
wszystko na najwyższym poziomie

2021-01-16 10:43:42

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Świetna jakość, szybka dostawa.

2021-01-13 23:06:39

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Zamówiliśmy szklane dzbanuszki Tea Pot Rondo z zaparzaczem 750 ml, są naprawdę śliczne, bardzo dokładnie i pięknie uformowane ze sprytnym niekapiącym dzióbkiem. Mają również wygodne, nienagrzewające się ucho. Szklane zaparzacze są estetyczne, łatwo można z nich wytrząsnąć fusy i świetnie się myją w zmywarce jak i wszystkie części dzbanków. Szkło jest nie za grube, co sprawia,że dzbanuszki elegancko się prezentują, jednocześnie jest na tyle mocne, że nie ma żadnej obawy ukruszenia się czy popękania przy zwykłym użytkowaniu. Bardzo polecamy. Sposób zapakowania profesjonalny, bezpieczny a dostawa szybka.

2021-01-13 20:16:48

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Błyskawiczna dostawa,doskonała jakość produktów

2021-01-13 17:38:30

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kawa pyszna. Dostawa błyskawiczna. Goraco polecam!

2021-01-12 10:25:32

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Od dłuższego czasu zamawiamy kawy od Świeżo Palonej. Dzięki opisom zawsze trafnie dobieramy smaki pod upodobania, kawa jest najwyższej jakości, a dostawy są iście ekspresowe.

2021-01-10 10:48:57

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Żadnych zastrzeżeń nie mam poza wzmożoną być może ilością e-maili. Zamówienie dostarczone sprawnie i w terminie.

2021-01-09 12:12:58

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jestem zadowolony z zakupów. Wszystko odbywa się szybko i sprawnie.

2021-01-08 18:31:36

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Świetny zakup. Ekspresowa wysyłka.

2021-01-05 10:22:19

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Super szybka i sprawna realizacja zamówienia - zdecydowanie powyżej oczekiwań. Polecam z całego serca! Ula

2021-01-03 13:50:09

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
super

2020-12-30 12:54:20

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Paczka była zapakowana bardzo dobrze, czarki ceramiczne oraz żeliwny zaparzacz są super, bardzo dobrze wykonane, przyjemnie się z nich korzysta :)

2020-12-28 15:32:16

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybko, bez problemu. Super

2020-12-28 13:58:02

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Pomimo początkowych kłopotów z realizacją zamówienia, personel sklepu dołożył wszelkich starań, aby wszystkie towary dotarły do mnie na czas i w komplecie. Doceniam bardzo szybką reakcję i duże zaangażowanie. Dzięki!

2020-12-28 10:54:19

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jak zwykle, usługa Firmy celująca. Personel bardzo miły i uprzejmy. Dziekuje !

2020-12-26 17:37:26

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kawa wyśmienita. Szybki proces zamówienia, bardzo szybka, sprawna dostawa. Czego chcieć więcej. Tak trzymać . Dziękuję.

2020-12-26 10:36:50

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Świetna obsługa, błyskawiczna przesyłka i wspaniała kawa. Od tej pory tylko swiezopalona.pl.

2020-12-25 23:27:02

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jestem w 100% zadowolona! Przesyłka została nadana w dniu zamówienia, profesjonalny kontakt, produkt zgodny z opisem!

2020-12-24 10:51:19

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybko i profesjonalnie

2020-12-23 12:58:44

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko poszło szybko, sprawnie i mogę cieszyć się kawą :)
5 powodów dla których warto u nas kupować