Świeżo Palona

Opinie

2020-05-26 10:34:39

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Świetny i sympatyczny kontakt oraz błyskawiczna wysyłka, a produkty na 5+, polecam serdecznie!

2020-05-25 18:00:02

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Mega pyszna herbata z limonką, idealna na lato.

2020-05-25 10:40:45

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Profesjonalne podejście do klienta. Polecam????

2020-05-24 19:48:15

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
sklep znakomity,bardzo szybka i sprawna przesylka .Zakup zgodny z moimi oczekiwaniami. bardzo dziekuje .Polecam te strone.

2020-05-24 15:20:03

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Bardzo fajne opakowanie do kawy, które można szczelnie zamykać :). Jestem zadowolony, na pewno skorzystam ponownie.

2020-05-24 11:11:10

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Ekspresowa wysyłka. Wszystko bezpiecznie dotarło.

2020-05-24 10:58:23

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Co tu dużo pisać. Proste zwykłe zamówienie online i na drugi dzień kurier puka z przesyłką ????

2020-05-24 10:41:56

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybko, bez problemów.

2020-05-24 10:40:57

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie. Spakowane na tiptop

2020-05-20 08:33:55

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Błyskawiczna wysyłka, paczka zabezpieczona idealnie a wiem co piszę bo sam prowadziłem sklep online przez blisko 10 lat. Aeropress - genialne urządzenie !! W wersji go będę z nim śmigał na rowerze. Do tego hamak, jakiś las nad jeziorem i jest pięknie :)

2020-05-19 16:50:19

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo miła obsługa, pełen profesjonalizm. Wiedziałam o każdej zmianie przesyłki na bieżąco. Bardzo szybka wysyłka i dostawa. Otrzymane produkty wysokiej jakości. Polecam.

2020-05-18 10:27:16

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybka przesyłka, kawa pyszna, dobrej jakości! Polecam.

2020-05-17 20:10:55

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Towar zgodny z ofertą. Kontakt i dostawa idealna.

2020-05-17 19:52:53

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kolejny zakup w sklepie świeżopalona należy do udanych. Sprawna i szybka odpowiedź na zapytanie. Zakupiona uszczelka pasuje do mojej kawiarki. Dodam że w zestawie są łącznie trzy uszczelki wiec powinny na trochę starczyć :-)

2020-05-17 18:16:10

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo dziękuję.Pozdrawiam.

2020-05-17 14:57:44

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Świetna kawa, smaczna, zgodna z opisem. Proponuję zmianę firmy kurierskiej.

2020-05-14 10:45:56

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Już nie pierwszy raz jestem klientka tego sklepu. Jak zwykle wszystko przebiegło bardzo sprawnie. Sprawdzone, do tej jakości produkty. Polecam

2020-05-13 15:51:59

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Fachowa obsługa, szybka dostawa , towar bardzo dobrej jakości. Polecam;)

2020-05-13 13:45:58

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jak zwykle błyskawicznie zrealizowane zamówienie, wysoka jakość produktów i pyszna kawa. To jedyne miejsce, z którego czerpię moje kawowe zasoby.

2020-05-12 20:46:22

✓ wiarygodna opinia
4 (4/5)
wszystko pasuje, dostawa zgodna z opisem, polecam:-)
5 powodów dla których warto u nas kupować
122