Świeżo Palona

Premiera jesieni! Spróbuj naszej nowej Jesiennej kawy "Hehe Tango"

Opinie

2019-11-14 20:05:29

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Dziękuję za kolejne zakupy! Wszystko przebiegło w porządku, paczka dotarła w idealnym stanie.

2019-11-14 14:21:09

✓ wiarygodna opinia
4 (4/5)
Pozytywna

2019-11-13 11:02:58

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Świetne wykonanie, młynek regulowany i precyzyjny, trochę cierpliwości a nasza kawa zyskuje smak i aromat. Polecam !

2019-11-12 12:41:29

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kupiłam kubek rCUP Eco kubek (czarno-niebieski) na prezent. Kubek bardzo spodobał się Obdarowanemu. Ma świetny design, jest eco (co było bardzo ważne dla mnie) i dobrze się sprawuje (nie wiem, czy utrzymuje ciepło przez sugerowany czas, ale mój Ukochany jest zadowolony :). Myślę teraz na kupnem kolejnego kubka, tym razem dla siebie :D.

2019-11-12 08:44:17

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
zarówno sklep swiezopalona.pl jak i sa rCUP to dobry wybór sklep pochwalę za szybką wysyłkę (po 1 godzinie), a także za rzeczową i równie szybką obsługę klienta - miałem dodatkowe pytania, zmieniałem zamówienie itp. a sam kubek jest bardzo użyteczny, zamkniecie jest bardzo wygodne zwłaszcza np. w samochodzie miałem obawy co do kubka z otworem "dookoła" obwodu, bez jednego dziubka, ale to jest wygodne rozwiązanie, i wbrew moim obawom nic się nie wylewa zamierzam kupić jeszcze jeden mniejszy kubek rCUP p.s. już raz mi mocno spadł i nic nie pękło, zatem tworzywo z recyklingu ma jeszcze zaletę dużej trwałości, a jak jest z termosami z metalu - wie każdy komu spadł choć raz ;-(

2019-11-11 19:43:18

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Dziękuję za szybką i sprawną realizację zamówienia. 0ceniam swój zakup jako udany i polecę znajomym.

2019-11-11 14:29:21

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jak zwykle wszystko bez problemów :)

2019-11-11 13:42:10

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Polecam. Jak zwykle zakupy w tym sklepie bez zastrzeżeń.

2019-11-11 10:30:28

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybko i sprawnie, polecam

2019-11-10 15:59:57

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybko i profesjonalnie. A imbryk piękny

2019-11-09 14:24:15

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko przebiegło sprawnie i jak zwykle bez problemowo. Jestem fanem kawy Black Velvet - uważam, że podwójne espresso jest najlepszym napojem przygotowanym z tej kawy.

2019-11-09 12:22:27

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Myślałam, że pije codziennie smaczną kawę, ale okazuje się, że dopiero kiedy kupiłam kawiarkę Bialetti Moca Express mogę z całą pewnością napisać że do tej pory byłam w błędzie. Zakupione również u Was kawy Espresso Mujeres i Kenya Githaka przygotowane w tej kawiarce to mistrzostwo świata. Dzięki Wam mogę już teraz każdego dnia pić wyśmienitą kawę. Dziękuję i polecam swiezopalona.pl każdemu wielbicielowi kawy.

2019-11-07 17:27:52

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Polecam sklep jak i produkty. Szybka dostawa jakość herbat i kawy na najwyższym poziomie.

2019-11-07 17:09:05

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
przesyłka ekspresowa,zamawiałam na prezent,opinię przkażę jak obdarowany go otworzy

2019-11-05 14:52:48

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Polecam sklep, szybka wysyłka , bardzo dobra kawa , to koj kolejny zakup.

2019-10-31 14:41:52

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo dobre produkty i szybka wysyłka. Gorąco polecam!

2019-10-31 10:39:47

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Dostawa i obsługa szybkie i profesjonalne. Polecam.

2019-10-30 17:01:27

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Zamówienie zrealizowane w ekspresowym tempie. Produkty zapakowane profesjonalnie, kawa pachnąca, herbaty świetnie skomponowane.

2019-10-30 16:35:24

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Produkt zgodny z opisem, przesyłka wręcz ekspresowa :)

2019-10-30 15:29:50

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Firma godna polecenia. Towar wysłany w ciągu niespełna 24 h. Wszystko zgodne z informacją na stronie.
5 powodów dla których warto u nas kupować

Black Friday 2019 – Kawa Świeżo Palona


Specjalnie dla Ciebie przygotowaliśmy najlepsze promocje na Black Friday! Wyprzedaże obejmują m.in. aeropress, kawiarki, drippery czy młynki do kawy. Promocja Black Friday oczywiście dotyczy także kawy ziarnistej i mielonej. Sprawdź ofertę naszego sklepu już dziś!