Świeżo Palona

Opinie

2020-02-27 22:08:30

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Zamówienie dotarło błyskawicznie; zabezpieczone przed uszkodzeniem, zgodne z oczekiwaniem... jestem bardzo zadowolona... Polecam:)

2020-02-27 13:54:33

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybka i sprawna obsługa. Polecam

2020-02-27 11:30:03

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybki i przyjemny kontakt. Za pomoca Pana Jakuba nawet przezyka za granice byla mozliwa, za co bardzo dziekujemy. Z kubkiem kawy w reku pozdrawiam serdecznie.

2020-02-26 14:23:47

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Profesjonalna obsługa.

2020-02-25 10:32:53

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kupiłam kawiarkę Mokka ekspres czarną 3 tz. Produkt jest taki, jakiego oczekiwałam. Obsługa bardzo dobra, kompetentna i szybka. Polecam ten produkt.

2020-02-24 09:43:02

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Super szybka realizacja zamówienia. Wszystko ładnie spakowane. A produkty? Oczywiście bomba!!!

2020-02-21 20:55:21

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
d Bardzo dobry towar, szybka wysyłka

2020-02-19 17:00:13

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jestem zadowolona z bardzo szybkiej obsługi oraz pięknej filiżanki. Przesyłka była bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam

2020-02-18 15:03:48

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko O.K.

2020-02-18 10:32:20

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybka i sprawna przesyłka. Kawa pycha.

2020-02-17 18:06:29

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Super sprawna dostawa i komunikacja, również Aeropress sprawdza się doskonale - z tego co wiem od solenizantki ;)

2020-02-17 16:29:17

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kubek rewelacja, 100% zgodności z opisem.

2020-02-17 14:35:28

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko zgodne z opisem, polecam!

2020-02-17 10:34:03

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Samej kawy jeszcze nie próbowałem. Co do szybkości wysyłki i całej transakcji - duży plus, wszystko szybko i sprawnie!

2020-02-16 18:55:22

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Świetna kawa, szybka wysyłka. Na pewno jeszcze zrobię zakupy w Świeżo Palonej.

2020-02-16 16:53:30

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
zamowienie kompletne, szybka wysylka, bardzo pomocna obsluga (bezproblemowa ponowna wysylka po zwrocie do nadawcy) - polecam!

2020-02-15 00:18:49

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybka dostawa, produkty się sprawdzają w sam raz do parzenia ziół.

2020-02-14 11:23:20

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Ekspresowa wysyłka jak zwykle. Kawa z tego sklepu jest wspaniała.

2020-02-13 10:46:17

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jestem zadowolony z mojego zakupu. Kawa wspaniała. Jakość pakowania przesyłki dobra. Czas dostawy - 2 dni robocze.

2020-02-10 13:35:48

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Chłopak dostal kubek w prezencie i ocenia 10/10 ????
5 powodów dla których warto u nas kupować
122