Świeżo Palona
Menu

Opinie

2021-07-29 09:21:48

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo dobry sklep, zakupy szybko, łatwo i przyjemne. Jakość produktów na wysokim poziomie.

2021-07-25 11:31:52

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Sklep dobrze zorganizowany. Logistycznie zamówienie zostało zrealizowane super szybko. Bardzo dziękuje. Na tą chwile nie potrafię ocenić smaku kawy bowiem zostanie oddana prawdziwemu kawaoszowi w prezencie imieninowy. Na pewno jeszcze niejednokrotnie zajwię się na Państwa portalu. Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuje.

2021-07-20 15:50:23

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Super młynek doskonale mieli kawę. Firma produkująca młynki z tradycjami. Polecam

2021-07-18 11:18:16

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Zakupy w sklepie oceniam pozytywnie, aczkolwiek produkty w sklepie raczej drogie, szybkość dostawy i pakowanie w porządku miałem jednak trochę obawy wybierając "paczka w Ruchu" ale ogólnie jest ok

2021-07-14 13:06:35

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jak zawsze wszystko super

2021-07-13 23:08:44

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kawy z Etiopii w ŚwieżoPalonej są po prostu wybitne, polecam wielbicielom afrykanskich smaków. Dostawa najszybsza z możliwych. Ciekawe, różnorodne promocje, czuję się klientką „zaopiekowaną”, ponieważ komus chciało się przeanalizować moje zamówienia i podsunąć ciekawą ofertę. Mój ulubiony sklep, nie tylko z kawą, ale i pięknymi akcesoriami.

2021-07-13 12:33:44

✓ wiarygodna opinia
4 (4/5)
Dostawa ekspresowa. Wszystkie produkty dotarły w idealnym stanie. Zarówno butelka jak i herbaty wysokiej jakości. Mały minus za pakowanie. Paczka wypełniona po brzegi plastikiem, jest to niedopuszczalne we współczesnej sytuacji środowiskowej. Folia bąbelkowa jest łatwa do zastąpienia bardziej ekolgicznymi wyoełniaczami

2021-07-12 14:32:37

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybka i profesjonalna obsługa

2021-07-08 12:16:16

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kawa przepyszna. Herbata również. Gorąco polecam

2021-07-07 14:07:09

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Zakup przeszedł gładko (realizacja zamówienia, wysyłka), kawa profesjonalnie zapakowana - wszystko ok. Na temat jakości produktu nie mogę się wypowiedzieć ponieważ przez jakiś czas nie zostanie rozpakowana

2021-07-02 18:36:24

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo fajne urządzenie. szybka dostawa. Poznałem nowy smak kawy :)

2021-06-28 11:53:11

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kawa faktycznie świeżo palona, szybka dostawa, bezproblemowy zakup.

2021-06-27 11:31:24

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo sprawna obsługa i szybka dostawa. Polecam!!!

2021-06-27 10:31:14

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybką reakcja na zamówienie. Towar świetnej jakości. Kawa pyszna. Polecam wszystkim kaloszowe super.

2021-06-22 10:42:08

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Najlepsza kawa jaka pilam.Niezwykle delikatna z posmakiem slodyczy I z cudownym aromatem

2021-06-20 10:28:00

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jestem bardzo zadowolona.

2021-06-18 16:53:09

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo elegancki dzbanek. Świetnie się prezentuje i jest bardzo funkcjonalny.

2021-06-15 11:42:14

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Polecam ten sklep.

2021-06-13 13:31:10

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Udana i bezproblemowa transakcja.

2021-06-07 18:41:40

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szbko sprawnie i pyszna kawa