Świeżo Palona

Opinie

2020-10-29 10:23:57

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybko i sprawnie, polecam

2020-10-26 08:13:17

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Produkt super, realizacja bez zastrzeżeń.

2020-10-22 11:32:05

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Świetne kawy,szubka dostawa-polecam

2020-10-21 19:16:50

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jak zawsze szybko i aromatycznie :). Uwielbiam Waszą Ethiopia Guji Uraga :).

2020-10-18 20:36:09

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybko dostarczony zamówiony towar.

2020-10-18 11:51:22

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
polecam sklep, szybka dostawa, produkt zgodny z opisem

2020-10-11 15:05:30

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo szybka dostawa robi wrażenie. Bardzo miły jest komunikat po zamówieniu: A teraz wypij ostatnia filiżankę pysznej kawy, i spokojnie czekaj na następną. I rzeczywiście - już następnego dnia jest nowa torebka kawy . Super :)

2020-10-08 14:56:39

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Zamówienie dotarło błyskawicznie, znakomita komunikacja z firmą, szeroka gamą produktów bardzo dobrej jakości, polecam

2020-10-06 22:00:37

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
zakup odbył się bardzo szybko,bez żadnych problemów.Polecam,naprawdę super

2020-10-06 20:45:24

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
OK. WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZĄDKU.

2020-10-05 13:26:59

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Produkt dostarczony w mniej niż 24 h! Polecam!

2020-10-05 10:51:11

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jakość bardzo dobra. Teraz czas na delektowanie się. Dostawa na czas bez problemów.

2020-10-02 11:41:42

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo lubię ten sklep, nie ukrywam, że powodem jest płeć którą reprezentuję. Świeżopalona w ofercie ma kilka, kilkanaście kaw, przy czym wszystkie są smaczne. Ja po męsku nie wpadam w panikę przy entej stronie oferty. Obsługa jest błyskawiczna, kawa znakomita.

2020-09-30 14:44:21

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Świetna obsługa,błyskawiczna wysyłka.

2020-09-29 17:32:15

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kawy jak zwykle wyśmienite. Polecam!

2020-09-27 12:25:10

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko zgodne z opisem, wysyłka błyskawiczna. Czajniczek jest śliczny. Polecam zakupy w tym sklepie.

2020-09-25 15:47:23

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Dripper spełnienia swoją rolę ,szybka realizacja zamówienia, polecam zakupy w tym sklepie.

2020-09-22 18:33:08

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
sklep rzetelnie i szybko wywiązał się z zamówienia kawiarki, - przyszła na drugi dzień. Jednocześnie pracownicy sklepu dokładnie poinformowali mnie o produkcie. polecam

2020-09-21 18:28:46

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko super i jak po sznurku.

2020-09-21 08:55:32

✓ wiarygodna opinia
4 (4/5)
Kawy dobre - to najważniejsze. Szybkość dostawy przeciętna - zamawiałem w weekend, doszło w czwartek. Jednej z zamówionych kaw nie było - słabo ale zadzwonił Pan i zapytał co z tym robimy, więc plus za podejście.
5 powodów dla których warto u nas kupować