Świeżo Palona
Menu

Opinie

2022-09-30 11:46:11

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
My best

2022-09-30 11:44:03

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
To jest od dawna moja ulubiona kawa. Wszystko to czego oczekuję od kawy z Brazylii. Słodycz, karmel, czekolada orzechy.

2022-09-27 09:12:54

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Zakupy szybkie i bezproblemowe. Smaczne (rooibos), jak zawsze, i poręczne (kubeczki do kawy).

2022-09-27 09:09:05

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Świetny produkt.

2022-09-26 20:18:41

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybka dostawa i dokladnie zapakowane.

2022-09-24 16:13:20

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Jak zawsze perfekcyjnie :)

2022-09-20 22:18:48

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
o mój kolejny zakup w tym sklepie. Obsługa sprawna, dostawa szybka, kawa smaczna, polecam

2022-09-16 19:12:50

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybko i bezproblemowo :)

2022-09-10 10:29:32

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybka wysylka, wysokiej jakosci produkty, polecam!

2022-09-08 14:56:38

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Sprawna i szybka obsługa zamówienia. Dobra, korzystna cenowo oferta.

2022-09-08 11:04:02

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
szybka dostawa, towar dobrze zapakowany, polecam

2022-09-02 15:16:24

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kawa zapakowana wzorowo. Obsługa bez zarzutu.

2022-08-24 11:01:44

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
EXspresowa wysyłka Pełna satysfakcja

2022-08-18 10:55:38

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo dobra niespodzianka - kawa i herbata, a także czekolada. Wysyłka szybko i sprawnie. Będę wracał. :)

2022-08-16 12:07:15

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Zakupy w 24 godziny? Jasne! Paczka dotarła następnego dnia po złożeniu zamówienia. Ekipa Świeżo Palonej ma poczucie humoru. Kawa "Lura" ! Nieźle! Co teraz? ???? Aha, kawa całkiem całkiem.

2022-08-09 11:47:18

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kawa przepyszna! Dziekuje!

2022-08-01 18:06:58

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Kawka wyśmienita jak zawsze. Jestem pozytywnie zaskoczona szybkością realizacji zamówienia- dotarło do mnie w mniej niż 24 godz od czasu jego złożenia ????

2022-07-28 12:51:45

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Transakcja przebiegła prawidłowo, jak zwykle. Kawy wybrałem do przelewu sugerując się opisem na stronie sklepu. Czekają (kawy) na swoją kolejkę do degustacji w najbliższym czasie.

2022-07-27 06:29:59

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
W końcu znalazłem prawdziwą herbatę a nie jakieś zmiotki popakowane w woreczki! Super!!!!! Polecam miłośnikom dobrej herbaty.

2022-07-24 11:27:08

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo dobry kubek, trzyma ciepło, nie wchłania zapachów napojów. Polecam! Lepszy niż keep cup 100 razy!