Świeżo Palona

Tydzień promocji trwa! Produkty spożywcze przecenione nawet do 20%. Użyj kodu: tydzien-promocji Kliknij i sprawdź!

Opinie

2021-04-19 11:05:44

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko zgodne z zamówieniem, szybka dostawa, kawa i herbata super, zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam!!!

2021-04-10 19:02:17

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo sprawna obsługa, towar jak zawsze bez zastrzeżeń

2021-04-07 09:24:03

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko OK

2021-03-31 11:42:44

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Super kawiarka, zadowolony jestem

2021-03-30 12:31:03

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
moja ulubiona kawa, dostarczona szybko, jak zwykle, polecam sklep

2021-03-30 08:55:49

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Zaparzacz i czarki firmy Bredemeijer wykonane z wysokiej jakoścj żeliwa.Posiadają gustowne kształty i kolorystykę.Długo trzymają temperaturę i "cieszą oko".

2021-03-28 10:46:54

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Pyszna kawa, szybka dostawa. Polecam!

2021-03-24 13:27:14

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Polecam . Pani była bardzo miła , doradzała cierpliwie.

2021-03-24 12:39:00

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
To kolejny udany zakup i pyszna kawa !

2021-03-24 11:17:48

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Napradę pyszna kawa, świetne syropy od Mount caramel (cynamon i piernik), 5/5

2021-03-18 13:45:58

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko szybko i sprawnie zgodne z zamówieniem.

2021-03-18 11:41:36

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Błyskawiczna wysyłka, świetna obsługa.

2021-03-18 10:33:52

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko ok, błyskawiczna przesyłka, kawa świeżo palona.

2021-03-13 12:58:50

✓ wiarygodna opinia
4 (4/5)
zakupy w sklepie, realizacja - 5/5 dostawa - 2/5 fajnie byłoby, gdyby wybierając opcję dostawy pojawiła się informacja o przewidywanym terminie dostawy (a nie po złożeniu i opłaceniu zamówienia). Nie miałem wiedzy, że czas dostarczenia "paczki w ruchu" to prawie tydzień. Powolny ten ruch :-) Pewnie wybrałbym inną opcję dostawy. Pozdrawiam, Artur

2021-03-11 20:59:25

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Doskonała usługa sprzedaży ze strony sklepu Świeżo Palona oraz przesyłki.

2021-03-11 12:47:27

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko sprawnie, jak zawsze.

2021-03-10 12:13:05

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybko, sprawnie, solidna informacja sms-owa. Kawa pyszna????

2021-03-10 12:09:18

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Towar dostarczony szybko (do paczkomatu). Wszystko ok.

2021-03-10 11:25:54

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Produkty zgodne z opisem w ofercie. Dostawa sprawna.

2021-03-10 10:59:21

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo szybka wysyłka. Możliwość wyboru ekologicznego zapakowania zamówionych roduktów, choć za dodatkową opłatą. Kawa świeżutka i pachnąca z zaledwie kilkudniową datą palenia. Polecam.
5 powodów dla których warto u nas kupować