Świeżo Palona

Opinie

2020-01-17 10:37:10

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko profesjonalnie !!!

2020-01-16 10:32:39

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bardzo udana transakcja, szczerze polecam!

2020-01-14 11:53:37

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Dobry ekspres, zgodny z moimi oczekiwaniami.

2020-01-11 11:38:45

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
polecam! super kontakt ekspresowa wysyłka towar zapakowany solidnie

2020-01-10 20:24:26

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Bez zastrzeżeń

2020-01-07 22:13:47

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Super , szybko i sprawnie. Dziekuje

2020-01-06 12:30:30

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Produkt dobrej jakości, bardzo szyba realizacja

2020-01-05 12:30:35

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Przesyłka została wysłana w dniu zamówienia, szybka dostawa. Wyborna kawa i herbata. Polecam sklep, wszystko w najlepszej jakości.

2020-01-05 12:29:46

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Przesyłka została wysłana w dniu zamówienia, szybka dostawa. Wyborna kawa i herbata. Polecam sklep, wszystko w najlepszej jakości.

2020-01-04 21:40:07

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Towar lux obsługa świetna dostawa szybciej niż się spodziewałem ????

2020-01-04 19:55:06

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Filiżanka jest śliczna. Wygląda dokładnie tak, jak na zdjęciu. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo sprawnie.

2020-01-03 09:13:35

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Rewelacja! Dostawa ekspresowa! Syrop mega! Polecam gorąco.

2020-01-02 11:06:22

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybka dostawa. Produkty pierwszej klasy . Jestem bardzo zadowolona. Polecam ☺️

2019-12-29 17:23:45

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem. Polecam!

2019-12-28 12:45:03

✓ wiarygodna opinia
4 (4/5)
Same produkty i czas wysyłki mimo okresu świątecznego 11/10. Niestety muszę odejść gwiazdkę ponieważ zachowanie Pani w kawiarni w której odbierałam trochę mnie zmartwiło. Podałam kod odbioru (nazwiska ani dokumentu nie chciała), po czym przyniosła wielką paczkę i powiedziała, że to to. Wręcza. Ja mówię, że raczej nie to, bo coś za duże, na to Pani, że to to, nawet przeczyta mi kod z paczki - nie mój. Po chwili odnalazła się moja i bez potwierdzenia po prostu z nią wyszłam. Wszystko ok, tylko gdyby wręczyła tak przez przypadek moją paczkę komuś innemu i ta osoba zorientowała się dopiero w domu, a był tam ekspres za 3 tys zamiast kawiarki, zero podpisów, zero potwierdzenia... Ktoś będzie miły, a ktoś mniej. Już pomijając takie skrajne sytuację, mogło to doprowadzić do zamieszania i opóźnień.

2019-12-28 10:55:06

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Wszystko perfekcyjnie i do tego błyskawiczna dostawa. Polecam.

2019-12-28 10:29:41

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
To było niesamowite! W ciągu 3 dni otrzymałam swoje zamówienie i to w okresie przedświątecznym. Poczułam się jakbym złożyła najważniejsze zamówienie???? Wiele firm może się uczyć od Świeżo Palona podejścia do klienta????

2019-12-28 09:05:27

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Szybka realizacja, zamówienie bardzo starannie zapakowane, bardzo miłe bonusy w paczce. :)

2019-12-27 18:18:58

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Towar zgodny z zamówieniem ( działanie i przydatność oceni obdarowany). Przesyłka zapakowana profesjonalnie, dostarczona w terminie.

2019-12-27 08:46:26

✓ wiarygodna opinia
5 (5/5)
Błyskawiczna przesyłka i informacja o wszystkich jej etapach. Mimo przedświątecznej gorączki spisali się na medal. POLECAM!
5 powodów dla których warto u nas kupować
122