Świeżo Palona

Logo - COCOA

COCOA

W 2010 w Piasecznie, dwóch pasjonatów: Marcin i Karol wpadło na pomysł sprzedaży tzw. raw superfoods . W krótkim czasie doszli do wniosku, że najbardziej interesuje ich surowe kakao. Byli prekursorami na polskim rynku, proponując nowatorski i bardzo niszowy na tamten czas produkt z nieprażonego, ekologicznego ziarna kakaowca. Tym produktem były czekolady, wytwarzane w temperaturze poniżej 45°C, będące w stanie oddać to, co kryje się w ziarnach kakaowca. T

wórcy cocoa wierzą, że idealny smak osiągnąć można jedynie z surowca uprawianego w sposób ekologiczny i niepoddanego obróbce termicznej. Odrzucili wszelkie kompromisy by stworzyć produkt określany w krajach anglojęzycznych jako RAW (surowy). Oznacza to wyroby wytworzone tak, aby zachowały swoje naturalne właściwości i charakter.

5 powodów dla których warto u nas kupować