W kolejnych kilku wpisach z serii Uniwersytet Acaia przedstawimy zaawansowane funkcje i ciekawe możliwości, które kryje w sobie najlepsza na rynku waga skonstruowana specjalnie w celu kontrolowania procesu zaparzania kawy. Napiszemy o responsywności wagi (jest najszybszą dostępną wagą do kawy), o czujniku temperatury i wagi, i o wielu innych aspektach. Zapraszamy do śledzenia naszych wpisów!
Fascynat kawy w każdej postaci, z którą związany jest na poważnie od 2006 roku. Uwielbia podróżować po Włoszech i Bałkanach. Najlepsza kawa? afrykańska jako przelewy i owocowy blend jako espresso.
W kolejnych kilku wpisach z serii Uniwersytet Acaia przedstawimy zaawansowane funkcje i ciekawe możliwości, które kryje w sobie najlepsza na rynku waga skonstruowana specjalnie w celu kontrolowania procesu zaparzania kawy. Napiszemy o responsywności wagi (jest najszybszą dostępną wagą do kawy), o czujniku temperatury i wagi, i o wielu innych aspektach. Zapraszamy do śledzenia naszych wpisów!